Introducing: fybots Scrub XXL

De fybots Scrub XXL is ideaal inzetbaar voor het reinigen van vloeren met grote oppervlaktes. Zowel voor groothandel, fabrieken, overheidsgebouwen, gezondheids, onderwijs instellingen, luchthavens, treinstations, en winkelcentra, zijn ze aan te raden.

 

Voor al de fybots veeg- en gasrobots geldt dat ze volledig autonoom zijn. Er is dus geen operator vereist. Ze kunnen 24/7 opereren. Door gebruik van interne intelligentie, navigatie en zelfpositionering, vermijden fybots zowel mobiele of vaste obstakels.  De Srub XXL is, evenals de andere fybots  geprogrammeerd om de hoogste kwaliteit industriële of commerciële vloerreiniging uit te voeren.

 

Na de reinigingsopdracht keert hij automatisch terug naar het dockingstation om de accu op te laden en de interne afvalbak te legen. Onze filosofie is om zoveel mogelijk te vegen en alleen te scrubben als dat nodig is. De levensduur van de batterij telt 6 uur tot 12 uur. Al onze fybots worden geleverd met een unieke Fy-Care 5 jaar garantie en after sales-plan.Wil u meer weten over de innovatieve technologieën van Fybots?

Laat een terugbelverzoek achter! Dan nemen onze collega's zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 

WIJ ZIJN DE DENKERS DIE DURVEN EN DOENERS DIE DOORPAKKEN

NEEM CONTACT MET ONS OP:

T      010 - 218 38 00

E    info@consensusservices.nl

Volg ons op Social Media

© Copyright Consensus Services - 2018 - All Rights Reserved